O NAMA

Mi smo
Aurelia

DOBODOŠLI U RENT A CAR AURELIA

Aurelia Nova d.o.o. osnovana je 2015.godine
U 2018. godini nakon istrazivanja trzista odlucujemo se za novu djelatnost te pokrecemo 1.rent a car u Vinkovcima. Stvaramo flotu s vozilima nize,srednje i vise klase vozila te putnicke kombije. Nudimo kratkorocne i dugorocne najmove po najpovoljnijim cijenama.

Rent A Car Aurelia nudi osobna i kombi putnicka vozila u najam. Mogucnost dostave automobila i preuzimanje po dogovoru bilo gdje u Hrvatskoj i Europi. Visa,srednja i niza klasa vozila. Mogucnost placanja karticama na rate. Za sve detalje stojimo Vam na usluzi. Nudimo Vam Dostupni smo na adresi Vladimira Nazora 11b u Vinkovcima i na 0913115420 te 098/606844.
Vaš rent a’ car Aurelia !

 — Luka Janković

NAŠE USLUGE

Naša filozofija je da temelj uspješnosti leži u individualnom pristupu svakom klijentu, shvaćanju njihovih potreba i očekivanja. Rent a car Aurelia će uz vrhunsku ponudu provoditi politiku konstantnog ulaganja u kvalitetu usluga i edukaciju zaposlenih.

  • Najam osobnih i putničkih vozila.
  • Mogućnost preuzimanja vozila na željenoj lokaciji.
  • Kartično i gotovinsko plaćanje.
  • Redovan servis i ulaganje u vozila.
  • Popusti ovisno o duljini najma.

GALERIJA

ZAŠTO IZABRATI AURELIU ?

Prije svake predaje vozila u ruke nasih korisnika obavljamo detaljno vanjsko i unutarnje ciscenje automobila,kako bi nasi korisnici automobil preuzeli “kao iz salona”.

U dogovoru s Vama dostavljamo te preuzimamo vozilo na željenim lokacijama.

U ponudi imamo isključivo nova vozila s bogatom dodatnom opremom.

RECENZIJE NAŠIH IZNAJMLJIVAČA

NAŠ TIM

Luka Janković
Prodajni predstavnik

Ova web-lokacija koristi kolačiće.